Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Orker ikke lenger tilbe Hedstrøm

- Hedstrøms kontakt med oss går ut på å bli tilbedt, uttaler en sentral person i Østfold Frp. Nå orker ikke Østfold-Frp'erne lenger å «skryte av» og «hylle» Øystein Hedstrøm. Derfor vil de ta fra ham stortingsplassen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sentrale Frp-politikere i Østfold forteller at tannlegen og stortingsmannen ustanselig krever å bli beundret av sitt eget fylkeslag.

I dag entrer Frp's sirkusdirektører Vidar Kleppe og Øystein Hedstrøm manesjen i Fredrikstad. Sammen med Jan Simonsen og de mindre kjente stortingsrepresentantene Jørn L. Stang, Dag Danielsen og Terje Knudsen skal, ifølge Hedstrøm, folk få informasjon og svar på spørsmål fra stortingsrepresentanter med spesialkunnskap.

Upopulært

Men til tross for det celebre besøket Hedstrøm skaffer hjemfylket, er han blitt upopulær i store deler av Østfold Frp. Dagbladet har forsøkt å finne ut hvorfor tannlegen har havnet i unåde blant sine egne.

Klare svar fikk vi, men forholdene i østfoldpartiet er så anspente at ingen av de sentrale personene Dagbladet snakket med, tør å stå fram med navn.

- De fleste er enige om at Øystein Hedstrøm gjør et bra arbeid på Stortinget, men han er egenrådig og lite samarbeidsvillig overfor fylkeslaget. Hans kontakt med oss går ut på et krav om hele tida å bli tilbedt. Han vil bare fortelle om egne bragder, kjøre sitt eget løp og forventer skryt. Får han ikke det, blir han hårsår, sier en meget sentral person i Østfold Frp til Dagbladet.

Bruk og kast

En annen av Frp's framstående lokalpolitikere sier til Dagbladet at han lenge hadde et godt forhold til Hedstrøm, men så ble den tidligere tannlegen sur:

- Vi kan ikke ha andre meninger enn ham. Da blir kontakten brutt. Han liker hele tida å bli minnet om at han er veldig flink. Hvis han ikke har bruk for deg lenger, så viser han det helt tydelig, beskriver den lokale Frp-toppen.

- Vil Hedstrøm gjerne være en solkonge for Østfold Frp?

- Ja, du kan si det slik, svarer lokalpolitikeren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media