Orket ikke se videoavhør

Viggo Kristiansen valgte å ikke være til stede i retten da det i ettermiddag skulle vises video der to små barn forteller om hvordan han har forgrepet seg mot dem. Sist han måtte forklare seg, begynte Kristiansen å gråte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Retten i Kristiansand skulle etter pausen se videoopptak av vitneavhørene av to små barn som skal ha blitt misbrukt av Viggo Kristiansen. Kristiansen har tilstått overgrep mot en jente fra Kristiansand. Jenta var bare syv år gammel da misbruket begynte.

Kristiansen er også tiltalt for grove seksualovergrep mot en liten gutt, men dette nekter han for. Ingen av barna møter i retten, men retten ser opptak av avhørene. Der forteller begge barna om overgrepene Kristiansen begikk mot dem.

Videovisningene begynte etter lunsj i dag. Kristiansen ville ikke være til stede. Da han for en uke siden ble spurt om ovegrepene i retten, begynte han å gråte. Begrunnelsen var at han syntes det var vondt og vanskelig å snakke om det han hadde gjort. Spesielt mislikte han å bli spurt om overgrepene med pressen til stede.