Orkla bak ny vaske-portal:
«Vi har ikke noe ansvar for kvaliteten på renholdstjenestene»

Ny tjeneste for hjemmevasking kan være problematisk, advarer Forbrukertilsynet.

NY PORTAL: Orkla står bak den nye portalen Plusstid Home, som formidler kontakt mellom privatkunder og vaske-firmaer. Skjermdump: Plusstidhome.no.
NY PORTAL: Orkla står bak den nye portalen Plusstid Home, som formidler kontakt mellom privatkunder og vaske-firmaer. Skjermdump: Plusstidhome.no. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): For kun 379 kroner timen kan du nå bestille «din lokale, pålitelige renholder», lokker nettstedet PlussTid Home.

Nettstedet er en ny portal som formidler kontakt mellom lokale renholdere og privatkunder. Her kan man nå taste inn sitt postnummer for å sjekke om det finnes renholdere i sitt område.

Heleid av Orkla, og med logoene til anerkjente merkevarer som vaskemiddelet Jif og forsikringsselskapet If, garanteres det at kundene skal bli fornøyd.

«Vårt mål er at du som kunde skal være 100% fornøyd med jobben vi gjør. Derfor er vi opptatt av å gjøre alt vi kan for å få det til. Skulle det likevel være noe du ikke er fornøyd med kan du være sikker på at vi tar tak og hjelper deg», reklamerer selskapet med.

Ordene med liten skrift

Men da Dagbladet sjekket vilkårene som kundene må akseptere for å bruke den nye vaske-portalen, finner vi formuleringer som nyanserer tjenestens innhold.

Her er noen av formuleringene vi fant:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer