Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Orkla-sjefen går av

Åge Korsvold kaster inn håndkleet.

GÅR AV: Konsernsjef i Orkla, Åge Korsvold, har varslet at han går av. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
GÅR AV: Konsernsjef i Orkla, Åge Korsvold, har varslet at han går av. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Orklas konsernsjef Åge Korsvold varsler at han går av når selskapet har funnet hans etterfølger, melder selskapet i en pressemelding tirsdag morgen.

Korsvold ble konsitiuert som som konsernsjef den 30. april 2012. I perioden Korsvold har sittet i stillingen har Orkla gått langt i å rendyrke seg som en merkevareselskap. Orkla er av Norges største børsnoterte selskaper. I dag omfatter Orkla blant annet Sætre, Stabburet, Nidar, Idun, Lilleborg, Sapa og Borregaard.
 
- I løpet av min periode som konsernsjef har Orkla vært igjennom en stor omstilling. Det har vært spennende og inspirerende å lede dette arbeidet. Merkevarevirksomheten står nå godt rustet til å møte fremtidige utfordringer, og for meg er det nå naturlig å gi stafettpinnen videre, sier den avtroppedne konsernsjefen i pressemeldingen.

Takkes av Hagen Styret har startet arbeidet med å rekruttere Korsvolds etterfølger.  Styret vil foreta en kunngjøring så snart denne prosessen er avsluttet.

- Jeg vil takke Åge Korsvold for den ekstraordinære innsatsen og kraften han har tilført Orkla i forbindelse med omstillingsprosessen. Korsvold har fullført den krevende og nødvendige restruktureringen i tråd med selskapets strategi. Konsernet er nå i en fase der merkevarevirksomheten vil være i fokus, sier styreleder Stein Erik Hagen i Orkla i pressemeldingen.