Orkla-sjefen går av

Åge Korsvold kaster inn håndkleet.

GÅR AV: Konsernsjef i Orkla, Åge Korsvold, har varslet at han går av. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
GÅR AV: Konsernsjef i Orkla, Åge Korsvold, har varslet at han går av. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Orklas konsernsjef Åge Korsvold varsler at han går av når selskapet har funnet hans etterfølger, melder selskapet i en pressemelding tirsdag morgen.

Korsvold ble konsitiuert som som konsernsjef den 30. april 2012. I perioden Korsvold har sittet i stillingen har Orkla gått langt i å rendyrke seg som en merkevareselskap. Orkla er av Norges største børsnoterte selskaper. I dag omfatter Orkla blant annet Sætre, Stabburet, Nidar, Idun, Lilleborg, Sapa og Borregaard.  - I løpet av min periode som konsernsjef har Orkla vært igjennom en stor omstilling. Det har vært spennende og inspirerende å lede dette arbeidet. Merkevarevirksomheten står nå godt rustet til å møte fremtidige utfordringer, og for meg er det nå naturlig å gi stafettpinnen videre, sier den avtroppedne konsernsjefen i pressemeldingen.

Takkes av Hagen Styret har startet arbeidet med å rekruttere Korsvolds etterfølger.  Styret vil foreta en kunngjøring så snart denne prosessen er avsluttet.

- Jeg vil takke Åge Korsvold for den ekstraordinære innsatsen og kraften han har tilført Orkla i forbindelse med omstillingsprosessen. Korsvold har fullført den krevende og nødvendige restruktureringen i tråd med selskapets strategi. Konsernet er nå i en fase der merkevarevirksomheten vil være i fokus, sier styreleder Stein Erik Hagen i Orkla i pressemeldingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer