Ørret og bringebær

Gjestene har inntatt Stiftsgården, hvor bryllupsmiddagen venter. Her er menyen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter vielsen gikk brudeparet 651 meter til Stiftsgården. Langs ruta hyllet flere tusen trøndere det lykkelige ekteparet. Prinsesse Märtha og Ari Behn tok seg god tid til å vinke til de frammøtte. Etter dem fulgte resten av det kongelige følget, som også så ut til å nyte begivenheten.

Da de kom fra til Stiftsgården, ga brudeparet det de frammøtte ønsket seg: Et kyss!

Inne i Stiftsgården ble brudeparet fotografert sammen med kongeparet, forlovere, familie og andre kongelige gjester. Klokka 19 begynte festmiddagen og etter hvert kommer også talene.

Etter middagen er det kakespising en gang etter klokka 22 og til slutt dans, hvor Ari og Märtha vil svinge seg i brudevalsen.

Et kvarter før midnatt lyses Trondheims-natta opp av et fyrverkeri fra taket på Trondheim Torg.

Kongelige gjester fra hele Europa og private gjester av brudeparet har nå satt seg til bords inne i Stiftsgården og i det provisoriske teltet i den kongelige parken på utsiden. Dette er menyen som de 232 gjestene blir servert:

Forret

Ørret-tartar med friske asparges og posjert vaktelegg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer