Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Osama bin London» dømt

En britisk-tanzaniansk islamist og tre av hans tilhengere er funnet skyldig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En britisk-tanzaniansk islamist og tre av hans tilhengere er funnet skyldig i terrorvirksomhet i Storbritannia.

Mohammed Hamid (50) ble tirsdag funnet skyldig i å ha oppfordret til drap på ikke-muslimer og drevet treningsleirer for terrorvirksomhet i Storbritannia.

Tre av Hamids tilhengere er funnet skyldig i å ha deltatt på treningsleirene. Hamid skal ha forberedt mennene på hellig krig ved hjelp av trening som var forkledd som friluftsliv og lek med paintballvåpen utenfor London.

Da Hamid ble pågrepet i handlegata Oxford Street skal han ha sagt til politiet at han var «Osama bin London» og at han bar på ei bombe. (©NTB)

OSAMA BIN LONDON: Hamid skal ha forberedt mennene på hellig krig ved hjelp av trening som var forkledd som friluftsliv og lek med paintballvåpen utenfor London. Foto: SCANPIX
OSAMA BIN LONDON: Hamid skal ha forberedt mennene på hellig krig ved hjelp av trening som var forkledd som friluftsliv og lek med paintballvåpen utenfor London. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media