Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Oslo blir først i landet med mobbeombud

Kjerstin Owren blir mobbeombud i Oslo.

MOBBEOMBUD: - Først og fremst skal jeg være barnas og elevenes representant i Oslo, sier mobbeombud Kjerstin Owren. Foto: Oslo kommune / Sturlason / NTB scanpix
MOBBEOMBUD: - Først og fremst skal jeg være barnas og elevenes representant i Oslo, sier mobbeombud Kjerstin Owren. Foto: Oslo kommune / Sturlason / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo er den første kommunen i landet som ansetter et mobbeombud. Kjerstin Owren skal forebygge mobbing i barnehager, grunnskoler og videregående opplæring.

- Først og fremst skal jeg være barnas og elevenes representant i Oslo, og jeg vil være tilgjengelig for rådgivning og oppfølging i forbindelse med vanskelige mobbesaker for dem som har behov, sier Kjerstin Owren.

Owren er utdannet adjunkt og kommer fra stillingen som undervisningsinspektør ved Holmlia skole.

- Hun er en svært kompetent person som har de erfaringene og kvalitetene som er nødvendig, sier Oslo-ordfører Marianne Borgen, som har ledet ansettelsesutvalget.

Mobbeombudet er ansatt på åremål i en periode på seks år. Ombudet er bystyrets ombud for barnehagebarn og elever i kommunen og skal jobbe uavhengig av administrativ og politisk ledelse i kommunen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media