Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Oslo-bussene skal være i rute

Sent i går kveld begynte bussene i Oslo å gå som normalt igjen, men det kan fortsatt være forsinkelser torsdag morgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokka 23 i går var det fortsatt uklart når alle bussene ville gå som normalt igjen.

- Bybussene er i ferd med å starte opp på alle linjer igjen, opplyste informasjonsdirektør Merete Agerbak-Jensen i Oslo Sporveier til NTB.

- Vi har løpende vurdering av situasjonen, og kan verken love eller utelukke noe. Forhåpentlig vil trafikken gå som normalt torsdag morgen, sier Agerbak-Jensen til NTB.

Hun oppfordrer de som har alternativer som trikk og T-bane til å benytte disse. Passasjerer som bare har buss som alternativ kan ifølge Agerbak-Jensen forsøke å få refundert drosjepenger for sine forsinkelser, selv om dette i utgangspunktet ikke dekkes av garantien når det gjelder værforhold.

- Vi vil likevel vurdere eventuelle krav siden situasjonen er såpass spesiell, sier hun.

Det var i går full stopp i busstrafikken i Oslo-området på grunn av snøfall og vanskelige kjøreforhold.

Bussene sto fordi det var kaotisk på veiene, og det var verken saltet eller strødd. Sporveiene tok derfor beslutningen om å stoppe busstrafikken klokken 19.

(NTB)

REFUSJON: Oslo-bussene skal nå være stort sett i rute. Sporveiens reisegaranti gjelder normalt ikke dersom forsinkelsene gjelder værforhold. Men dersom bussen din ikke kom i tide i går, kan det hende du får igjen dine eventuelle drosjeutgifter likevel.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media