Oslo bussterminal evakuert

På grunn av mistenkelig koffert.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Oslo bussterminal ble i kveld evakuert på grunn av funn av en mistenkelig koffert. Det varslet politiet på Twitter.

Politiet sperret også av tilstøtende gater, i påvente av at kofferten ble undersøkt.

- Det ble observert en person i tilknytning til den mistenkelige kofferten. Han ble beskrevet som «utlending», i svart «russedress» med skriblerier, opplyste politiet tidligere i kveld.

Drøyt to timer etter at politiet slo alarm, kunne bombebruppa fastslå at det ikke var noen farlige gjenstander i kofferten, og bussterminalen ble åpnet igjen.

Store mannskaper Dagbladet var til stede ved sperringene, og det var åpenbart at politiet tok situasjonen på alvor. Sperringene gikk fra Statoil-stasjonen ved enden av bussterminalbygget og bort til Oslo City.

Folk som kom brått på sperringene, ble bedt om å komme seg unna av politiet - som var på plass med store mannskaper.

Unni Grøndal, informasjonssjef ved Oslo politidistrikt, opplyser at det var en polititjenestemann som først oppdaget kofferten, i 18.30-tida.

- Han så en forlatt koffert inne på det som trolig er et venterom, og fant dette såpass mistenkelig at han meldte fra, sier Grøndal til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.