Full konflikt i bompengepartiet:

Oslo-fløyen nekter å bøye av

Konfliktene internt i Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) fortsetter. De stridende fløyene i partiet står like steilt mot hverandre.

I DEBATT: Frode Myrhol i «Nei til bompenger» deltok i bompengedebatten under Arendalsuka i går. Han må også håndtere stridigheter i partiet han startet i 2015. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
I DEBATT: Frode Myrhol i «Nei til bompenger» deltok i bompengedebatten under Arendalsuka i går. Han må også håndtere stridigheter i partiet han startet i 2015. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Konfliktene internt i Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) fortsetter. De stridene fløyene i partiet står like steilt mot hverandre.

I en melding sendt til blant annet Dagbladet i dag, gjør Oslo-fløyen det klart at de ikke har til hensikt å bøye av.

«Uenigheten som er omtalt i pressen har med tolkning av vedtektene å gjøre. FNB har ikke hatt landsmøte ennå, men jeg føler meg trygg på at når det avholdes så vil vedtektene bli gjenstand for gjennomgang og revisjon som nødvendig. Enn så lenge følger vi vedtektene i FNB Oslo»

Meldingen er signert «Jan Eriksen, leder i FNB Oslo»

Tårer og trusler

Konflikten mellom Oslo-fløyen og Stavanger, med listetopp og partigrunnlegger Frode Myrhol i spissen, toppet seg 1. august. Da endte et oppvaskmøte med full krangel, trusler om politi og tårer.

En gruppe på tre personer ble nedsatt for å forsøke å megle. Samtidig gjorde Myrhol det klart at de hadde ti dager på seg til å bli enige.

Som Aftenposten meldte mandag lyktes de ikke å komme til enighet innen fristen.

- Dette håndteres av styreleder Morten Malmin. Det er ikke kommet til noen løsning. Vi går videre med plan A om å få på plass et demokratisk valgt styre, sa Myrhol til Dagbladet i går.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer