Vis mer

- Oslo fortjener nytt styre

Arbeiderpartiets byrådslederkandidat i Oslo Libe Rieber-Mohn er optimistisk i forkant av kveldens valg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FOLKETS HUS (Dagbladet): Arbeiderpartiets valgvake har begynt og byrådslederkandidat Libe Rieber-Mohn er på plass. Hun legger ikke skjul på at hun er spent på utfallet.

- Det verste er å vente på resultatene. Jeg veldig utålmodig nå, sier byrådslederkandidaten til Dagbladet i Folkets Hus i Oslo.

Drømmeutfallet Hun både tror og håper på Ap-seier i hovedstaden.

- Jeg håper og tror det. Denne byen fortjener et nytt styre. Drømmeutfallet ville vært om vi fikk et Ap- og SV-styre i byrådet. På nasjonal basis håper også at vi får se en stor valgdeltakelse, og selvsagt at folk stemmer på Arbeiderpartiet, sier Rieber-Mohn.

Meningsmålingene spriker - Magefølelsen er også god. Jeg har vært på Tøyen t-banestasjon i dag og drevet valgkamp, og veldig mange forteller at de har stemt på Arbeiderpartiet. Men meningsmålingene spriker, og jeg tror mye kommer til å komme an på valgdeltakelsen. Det gjenstår og se, sier Byrådsleder-kandidaten med et stort smil.

- Hva er det beste med å være på valgvake?

- Det beste er uten tvil å være her med alle de i partiet som har lagt ned en utrolig innsats, og spesielt det å være blant AUF-erne som til tross for den smerten de har vært gjennom virkelig har gjort en fantastisk valgkamp, sier hun.