Tre måneder før kommunevalget

Oslo Frp uten valgkampleder

Valgkamputvalget i Oslo Frp rakner i sømmene. De siste dagene har valgkamplederen og to andre trukket seg fra utvalget som skal planlegge og koordinere partiets valgkamp i hovedstaden.

MOTBAKKE: Frp-listetopp i Oslo Aina Stenersen sitter ikke i valgkamputvalget som ligger med brukket rygg. Foto: Nina Hansen
MOTBAKKE: Frp-listetopp i Oslo Aina Stenersen sitter ikke i valgkamputvalget som ligger med brukket rygg. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Veldig trist og ytterst beklagelig. Jeg forsøkte i det lengste å overtale ham til å fortsette, sier fylkesleder Tone Ims Larssen i Oslo Frp.

Hun bekrefter at Adrian Smith Stenberg har trukket seg som lokal valgkampleder for Fremskrittspartiet tre måneder før kommune- og fylkestingsvalget.

Også to andre har gått ut av valgkamputvalget, ifølge Ims Larssen.

- Litt om uenighet

Uenighet om veivalg, strategi og arbeidsfordeling har ført til at flere medlemmer av valgkamputvalget har kastet kortene fra det ble nedsatt og i løpet av de siste dagene.

- Snakker du med den ene eller den andre, så handler det vel litt om intern uenighet. Men mitt inntrykk er at det først og fremst handler om at arbeidspresset er blitt for stort, sier Ims Larssen.

Adrian Smith Stenberg skriver i en SMS til Dagbladet at han ikke ønsker å kommentere hvorfor han har trukket seg. «All kontakt kan tas med Tone Ims Larssen», skriver Stenberg.

- Dette er en veldig stor oppgave for en ung gutt. Og spesielt i nedgangstider blir det mye press fra alle kanter, noe som ikke alltid er forenlig med de ønsker man selv gikk inn i utvalget med, sier Ims Larssen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer