Oslo-hotell evakuert

Hotellrom brant.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Et stort antall hotellgjester måtte evakueres da det i ettermiddag brøt ut brann i et hotellrom på Norlandia Karl Johan midt i Oslo sentrum. Flammene sto ut av vinduet i andre etasje mens brannvesenet rykket ut med et stort antall biler.

- Vi fikk melding om brannen klokka 16.08. Vi rykket ut med sju biler og fikk raskt kontroll. Brannen var slokket klokka 16.24, sier vaktkommandør Kai Hagberg ved Oslo brann- og redningsetat til Dagbladet.no.

Brannvesenet driver nå etterslokking, og gjestene kan trolig vende tilbake etter hvert.

- Men hotellet har fått betydelige røykskader, sier Hagberg, som betegner brannen som dramatisk.

- Evakueringen gikk i henhold til alarminstruksen, og alt gikk rolig for seg, sier Fredrik Larsson, adm.dir. i Norlandia Hotels & Resorts, til Dagbladet.no.

Larsson opplyser at det ikke var noen som bodde på rommet som brant, og at korridoren der rommet ligger, nå er avstengt.

- Dette rommet og noen av naborommene har fått røykskader, og gjestene på korridoren blir omplassert til andre rom på hotellet, sier Fredrik Larsson til Dagbladet.no.

EVAKUERT: Alle hotellgjestene måtte evakueres da det brøt ut brann i hotellet Norlandia Karl Johan midt i Oslo. Foto: BJØRN K. BORE
EVAKUERT: Alle hotellgjestene måtte evakueres da det brøt ut brann i hotellet Norlandia Karl Johan midt i Oslo. Foto: BJØRN K. BORE Vis mer
Oslo-hotell evakuert