<strong>SIKTET:</strong> Kvinnen som nå er siktet etter straffelovens paragraf 148 - den såkalte mordbrannparagrafen - er ikke tidligere kjent av politiet. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet
SIKTET: Kvinnen som nå er siktet etter straffelovens paragraf 148 - den såkalte mordbrannparagrafen - er ikke tidligere kjent av politiet. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet Vis mer

Oslo-kvinne siktet for mordbrann

Politiet har siktet en kvinnelig lege i 50-åra for mordbrann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Advokat Thomas Klevenberg representerer kvinnen som er arrestert og siktet, men advokaten er svært tilbakeholden med å kommentere den spesielle saken.

- Min klient er pågrepet og siktet for mordbrann. Hun skal avhøres i dag, sier advokat Thomas Klevenberg til Dagbladet.

Startet på soverommet Det var fredag morgen det brant i boligen i Oslo. Dagbladet får bekreftet at brannen startet på soverommet i boligen. Samboeren til den mordbrannsiktede kvinnen ble hardt skadd, og er innlagt på sykehus med omfattende brannskader.

Kvinnen som nå er siktet etter straffelovens paragraf 148 - den såkalte mordbrannparagrafen - er ikke tidligere kjent av politiet.

Advokat Klevenberg har møtt kvinnen, men ønsker ikke å si noe om hennes forklaring til brannen i samboerparets soverom fredag morgen.

- Erkjenner kvinnen straffskyld?

- Jeg har ingen videre kommentarer. Hun skal først avhøres, sier advokat Thomas Klevenberg.

Jobbet på åstedet Mannskaper fra kriminalteknisk avdeling ved Oslo politidistrikt jobbet fredag og i går på åstedet. Det er uklart om det tekniske bevis eller forklaringer som har ført til at Oslo-politiet har siktet kvinnen i 50-åra for mordbrann.

- Vi har ikke noe med denne saken å gjøre. Saken etterforskes av Majorstua politistasjon, sier vaktleder Kjell Pedersen ved kriminalvakta ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Dagbladet har ikke lykkes å få en kommentar til den alvorlige siktelsen fra Majorstua politistasjon. Først etter at legen er avhørt vil politiet vurdere å framstille henne for varetektsfengsling.

<strong>FORSVARER:</strong>  Advokat Thomas Klevenberg bekrefter at den kvinnelige legen er siktet for mordbrann. Foto: Robert S. Eik/Dagbladet
FORSVARER: Advokat Thomas Klevenberg bekrefter at den kvinnelige legen er siktet for mordbrann. Foto: Robert S. Eik/Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer