Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Oslo-mann fortsatt savnet

RISØR (NTB): En 42 år gammel mann fra Oslo var fortsatt savnet i kveld etter et båthavari ved Risør i går. En 77 år gammel kvinne ble i morges funnet omkommet i sjøen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Søket etter 42-åringen fortsatte utover kvelden i dag, og polititet vurderer å ta opp igjen søket med undervannskamera i morgen.

Båten havarerte utenfor Gjernes nordøst for Risør i Aust-Agder ved 20.45-tiden i går. En 77 år gammel kvinne og en 42 år gammel mann, begge fra Oslo-området, ble meldt savnet, mens en kvinne i slutten av 40-årene klarte

å ta seg i land på et skjær etter ulykken. Hun ble fløyet med legehelikopter til Risør, og derfra ble hun kjørt i ambulanse til Aust-Agder Sentralsjukehus i Arendal.

Politiet snakket i morges med kvinnen, og hun kunne fortelle at båten hadde tippet rundt etter at den hadde gått på en grunne.

- Deretter gikk det over en time før den ene kvinnen greide å ta seg i land, til tross for at båten tippet rundt rett ved land. Men det var tung sjø i området på dette tidspunktet, og forholdene var slik at det
nærmest var umulig å komme i land, sier stasjonssjef Jostein Hansen ved Risør politistasjon, til NTB. Ingen av de tre om bord skal ha brukt redningsvest.

Vel 30 personer fra Røde Kors, to redningsskøyter og mannskaper fra politiet deltar i letingen etter 42-åringen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!