KNIVSTIKKING: En person er kjørt til sykehus etter å ha blitt knivstukket i Sofienbergparken. Video: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer

Oslo: Mann knivstukket i Sofienbergparken

Flere mistenkte gjerningspersoner sett løpende sammen fra stedet.

Politiet er i Sofienbergparken i forbindelse med knivstikking. En person har blitt knivstukket og er kjørt til sykehus, melder Oslo-politiet.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 19.55 mandag kveld.

- Personen som meldte fra observerte også gjerningspersoner som løp sammen fra stedet. Vi ankom stedet etter få minutter sammen med ambulanse, og den skadde ble bekreftet knivstukket på stedet, sier operasjonsleder Cathrine Silju i Oslo-politiet til Dagbladet.

Fornærmede, som er en mann, var bevisstløs da han ble kjørt til Ullevål sykehus, opplyser politiet.

- Vi snakker nå med vitner på stedet, er i gang med sporsikring og har flere politipatruljer ute som søker etter aktuelle gjerningspersoner, sier Silju.

Silju sier til NTB at det kan ha vært en relasjon mellom fornærmede og de antatte gjerningspersonene.

- Det kan se ut til at gjerningspersonene kjente offeret, det kan ha vært en relasjon der, sier Silju til NTB.

Sporsikring: Politiet jobber med å sikre spor på stedet etter en knivstikking i Sofienbergparken i Oslo mandag kveld. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
Sporsikring: Politiet jobber med å sikre spor på stedet etter en knivstikking i Sofienbergparken i Oslo mandag kveld. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer

I Sofienbergparken møter Dagbladet en ung mann som ble vitne til hendelsen. Han forteller at det var fem personer som begynte å krangle. Etter omtrent fem minutter trakk en av dem fram en nøkkel, eller knivlignende gjenstand, og stakk en annen person.

- Han ble skadd og falt til bakken. Deretter løp to kriminelle, en av dem ikledd en hvit t-skjorte, den andre hadde på seg en svart t-skjorte, gjennom smuget mot Birkelunden, forteller vitnet.

Dagbladet kommer tilbake med mer.