Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Oslo-ordfører neste?

- Det kribler veldig, sier Carl I. Hagen.

  PÅ VEI TILBAKE?  Her takker Carl I. Hagen av som formann i Fremskrittspartiet i mai 2006. Nå prøver Frp-kolleger å dra den tidligere visepresidenten i Stortinget tilbake i rampelyset. FOTO: CORNELIUS POPPE, SCANPIX.
PÅ VEI TILBAKE? Her takker Carl I. Hagen av som formann i Fremskrittspartiet i mai 2006. Nå prøver Frp-kolleger å dra den tidligere visepresidenten i Stortinget tilbake i rampelyset. FOTO: CORNELIUS POPPE, SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Carl I. Hagen er åpen for å bli ordfører i Oslo.

Sentrale Frp-politikere vil forsøke å overtale Hagen til å bli ordførerkandidat i Oslo.

Den tidligere Frp-lederen (65) sier til Dagens Næringsliv at han savner seg selv i politikken:

- Selv om jeg har trukket meg ut av politikken, må jeg innrømme at det kribler veldig av og til. Jeg savner meg, sier Hagen til avisa.

Den endelige nominasjonen finner sted i høst, men komiteen som skal finne kandidater ble opprettet på Oslo Frps årsmøte i midten av februar.

- Å få Hagen som ordfører i Oslo, vil være et kupp, både for Frp og Oslo. Hagen er oslogutt og har lang erfaring fra bystyret, i tillegg til rikspolitikken. Oslo kan ikke få noen bedre ordfører enn Carl I. Hagen, sier tidligere Frp-ordfører i hovedstaden, Svenn E. Kristiansen. Han  er involvert i nominasjonsarbeidet. (NTB).


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!