Oslo-ordføreren unngår injuriesak

Ekssvigersønnene Pehr-Olav Skogseth og Endre Rangnes går neppe til retten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De to tidligere svigersønnene som Oslo-ordfører Per Ditlev-Simonsen (H) har beskyldt for trusler, går neppe rettens vei for å få trukket uttalelsene tilbake.

- Min klient oppfatter sin tidligere svigerfar og sin sønns morfar som en hedersmann og vil ikke legge sten til byrden gjennom å gå til injuriesak. Men han ber Per Ditlev-Simonsen i anstendighetens navn om å trekke påstandene tilbake, sier advokat Cato Schiøtz til NTB.

Schiøtz representerer Cecilie Ditlev-Simonsens første ektemann, Pehr-Olav Skogseth, som hun var gift med fra 1994 til 1999. Også Oslo-ordførerens andre ekssvigersønn,

Endre Rangnes, reagerer kraftig på påstandene om svertekampanje og trusler. Men overfor Dagsavisen gjør han det klart at han ikke akter å forfølge saken.- Trusler Det var under sin redegjørelse for Oslo kommunes forretningsutvalg mandag at ordfører Per Ditlev-Simonsen påsto at Rangnes og Skogseth hadde drevet en profesjonell mediekampanje mot datteren Cecilie.

- I dette spillet har de bevisst trukket meg inn og blant annet kommet til meg med direkte trusler knyttet til penger i Sveits, sa han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer