Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Oslo S er åpen for trafikk

Full stans i formiddag etter nok en signalfeil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 En signalfeil på Oslo Sentralstasjon førte til store forsinkelser i togtrafikken i Oslo-området. Stasjonen ble i formiddag stengt for all trafikk.

Ved halv ett-tiden var feilen i signalanlegget rettet og trafikken kom igang igjen. Passasjerene må regne med en del forsinkelser, men NSB håper at trafikken er normalisert før ettermiddagsrushet.

En jordingsfeil i det elektriske anlegget som forsyner Oslo Sentralstasjon med strøm, førte til signalfeil, som skapte store problemer for togtrafikken i østlandsområdet.

- Vi må stenge stasjonen for all trafikk som et ledd i feilsøkingen, sier vakthavende informasjonssjef Harry Korslund i Jernbaneverket ved 11-tiden. 

Seinest 27. november var Oslo S. stengt og hele togtrafikken på Østlandet rammet på grunn av brann i noen kabler og stans i signalanlegget.

(NTB)

 STENGT IGJEN:  Minst 80.000 togpendlere kom seg ikke på jobb da Oslo Sentralstasjon måtte stenge i november på grunn av signalfeil. I dag var det igjen full stans på Oslo S på grunn av signalfeil. MMS-foto: Sindre Granly Meldalen.
STENGT IGJEN: Minst 80.000 togpendlere kom seg ikke på jobb da Oslo Sentralstasjon måtte stenge i november på grunn av signalfeil. I dag var det igjen full stans på Oslo S på grunn av signalfeil. MMS-foto: Sindre Granly Meldalen. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media