Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Oslofjordtunnelen

Oslofjordtunnelen åpner tidligst mandag ettermiddag

Ble stengt etter omfattende lastebilbrann.

DRAMATISK: Terje Langsrud tok bilde av det dramatiske synet som møtte ham i Oslofjordtunnelen fredag 5. mai. Han fikk med seg lastebilsjåføren ut av tunnelen i sin egen bil. Foto: Terje Langsrud
DRAMATISK: Terje Langsrud tok bilde av det dramatiske synet som møtte ham i Oslofjordtunnelen fredag 5. mai. Han fikk med seg lastebilsjåføren ut av tunnelen i sin egen bil. Foto: Terje Langsrud Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gjenåpningen av Oslofjordtunnelen, som har vært stengt i over tre uker etter en omfattende lastebilbrann, er utsatt til tidligst mandag ettermiddag.

I forrige uke ble det varslet at Oslofjordtunnelen skulle gjenåpnes 29. mai, men mandag morgen var tunnelen fortsatt stengt, skriver Aftenposten.

- Det var blant annet noen skilt som måtte monteres, og det tar tid. Antakelsen er fortsatt at tunnelen åpner i løpet av dagen, sier trafikkoperatør Dag-Rune Gundersen hos Vegtrafikksentralen.

Tunnelen har vært stengt siden 5. mai på grunn av en omfattende lastebilbrann. 300 meter av den totalt 7 kilometer lange tunnelen var totalskadd etter brannen. Ingen ble alvorlig skadd.

Når tunnelen igjen åpnes for trafikk, blir det med en rekke tiltak for å bedre sikkerheten. Blant annet innføres det et midlertidig rushtidsforbud for tungtransport over 12 meter mellom klokken 7 og 9, og 15 og 18.

(NTB)

Hele Norges coronakart