OSSE på plass på krasjstedet

Landet i ettermiddag.

TOK KONTROLLEN: Bevæpnede prorussiske separatister har tatt kontroll over åstedet og beskyldes for å ha forstyrret letearbeidet og sporsikringen. Nå er et team fra OSSE på plass. Foto: EPA / NTB Scanpix
TOK KONTROLLEN: Bevæpnede prorussiske separatister har tatt kontroll over åstedet og beskyldes for å ha forstyrret letearbeidet og sporsikringen. Nå er et team fra OSSE på plass. Foto: EPA / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Et lag med observatører og eksperter fra OSSE er på plass på stedet øst i Ukraina hvor et passasjerfly fra Malaysia Airlines gikk ned.

De rundt 30 utsendingene fra OSSE (Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa) landet i helikopter fredag ettermiddag, opplyser organisasjonens pressetalsmann Roland Bless.

En kontaktgruppe bestående av diplomater fra OSSE, Russland og Ukraina har vært i samtaler med separatistledere i området.

Ukrainske myndigheter har meldt at separatister har forstyrret letearbeidet på krasjstedet. Ukraina beskylder separatister for å ha skutt ned Boeing-flyet med en bakke-til-luft-rakett.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer