Østlandets første snøfall gir trafikktrøbbel

Biler sklir av veiene. Kjedekollisjon og flyforsinkelser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Det har i morgentimene i dag falt mye snø i Oslo, Vestfold og Østfold, sier Ole Fredrik Haugen, vaktoperatør ved veitrafikksentralen til Dagbladet.no.

Dette snøfallet har skapt problemer for trafikkflyten flere steder.

Sjekk de siste vegmeldingene på db.no/vei.Kjedekollisjon på E18 E-18 ble i morges stengt for trafikk på grunn av en kjedekollisjon, men var i 10-tiden igjen åpen for trafikk. - Det var en kjedekollisjon etter Fosskolltunnelen, bekrefter operasjonsleder i Søndre Buskerud politidistrikt, Marianne Mørch, overfor Dagbladet.no.- Det ser ut til at en polskregistrert bil med sommerdekk fikk sleng på vei ut av tunnelen, og de bak har ikke klart å stanse på det glatte føret, sier Mørch.Minst fire biler skal være involvert, og to personer er sendt til sykehus med mindre skader. Operasjonslederen opplyser om at det er svært glatt i området, og ber folk kjøre forsiktig. Særlig sommerdekk skaper store problemer flere steder i landet denne morgenen.Sklir av veien Ved bomstasjonen på E6 i Moss har fem biler sklidd av veien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer