Otilia (80) gikk amok med frukt da svigersønnens butikk ble ranet

Ble slått med pistol, svarte med å kaste mango og epler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): De to mennene som bestemte seg for å rane supermarkedet Continental Market i New Bedford, Massachusetts forrige helg, hadde de nok ikke ventet seg å bli jaget på dør av en svigermor på 80 år.

Men det var det som skjedde. Otilia Martins (80) var nemlig på besøk i butikken til svigersønnen Manuel Nogueira da de to ranerne kom på besøk.

Og nå kan Nogueira iallfall ikke klage på svigermor lenger. Mens han var utenfor butikken, fikk en av de ansatte en pistol i ansiktet og var i ferd med å tømme kassa da svigermora kom ham til unnsetning.

Kaster epler og mango Videoen viser hvordan hun får øye på ranerne og prøver å finne noe hun kan bruke som våpen. Det eneste hun fant var frukten. Men eplene og mangoen var effektivt nok, hun fikk jaget tyvene på dør ved å kaste frukt på dem, mens en av tyvene forsøkte å få henne til å stoppe ved å slå henne med pistolen i ansiktet.

Men 80-åringen nektet å gi opp før tyvene hadde flyktet butikken, skriver CBS News.

- Hun så gjennom veska si for å finne noe hun kunne kaste på fyren, men hun fant ikke noe. Men frukten lå rett ved siden av henne, så hun brukte det, sier svigersønn Nogueira til Boston.com.

- Ville ikke på sykehuset Tyvene fikk likevel med seg opp mot 500 dollar (3000 kroner) da de stakk av. Otilia Martins sto igjen med et blødende sår i ansiktet etter at hun ble slått.

- Det kunne ha gått mye verre, sier Nogueira.

Også kona hans, dattera til Otilia, er fornøyd med hvordan situasjonen endte.

- Hun var fantastisk. Hun sa: «Han får prise seg lykkelig for at jeg ikke hadde noe tyngre å kaste på ham», sier Maria Nogueira til Soutcoasttoday.com.

- Hun fikk et stort sår, men ville ikke dra på sykehuset, legger hun til om moras helsetilstand.