Reiser til Syden:

Otto reiser til Syden: - Endelig

Otto Bentsen (66) gleder seg til ferie i utlandet. I første omgang reiser han alene til Kanariøyene.

GLEDER SEG: Otto Bentsen og Elin Drangland er vel bereiste og gleder seg til å kunne feriere utenfor Norge. Foto: Privat
GLEDER SEG: Otto Bentsen og Elin Drangland er vel bereiste og gleder seg til å kunne feriere utenfor Norge. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Otto Bentsen (66) klarer nesten ikke vente med å reise til utlandet på nye eventyr. Han pensjonerte seg for to år siden - da hadde han ett mål for øye: Å reise så mye som mulig.

Så kom coronapandemien, og han måtte sette drømmen på vent. Nå er han bare uker unna å kunne reise igjen, og han skal på ferie til Kanariøyene.

- Hovedferien blir med kona i august, men jeg må ta meg en tur allerede nå. Endelig får jeg reist, og håper at det ikke blir noen flykanselleringer. Jeg drar ned i to uker, for å reise rundt, gå fine turer og nyte naturen, sier Otto Bentsen til Dagbladet.

- Fikk coviden i bakhuet

Bentsen forteller Dagbladet at kona, Elin Dragland, fortsatt jobber og ikke har muligheten til å reise med han i slutten av juni. Nå har de planlagt en original ferietur i august, da de begge kan reise. Da skal de på biltur til Mongolia, om det blir mulig.

- I år skal kona og jeg kjøre til Mongolia, gjennom Russland og Kasakhstan blant annet. Vi hadde egentlig planlagt turen til i fjor, men så fikk vi coviden rett i bakhuet. Det var en skikkelig nedtur.

Bentsen, som nylig har fått dose to av Pfizer-vaksinen, er en bereist mann og har de siste ti åra vært i flere land, som han har skrevet om på sin egen blogg, Inditravel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer