Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Outlaws Norge godtatt

«Gratulerer til den norske avdelingen av Outlaws for å ha oppnådd fullverdig medlemskap. Vi er stolte av å kalle dere brødre», står det på Outlaws offisielle hjemmeside.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nordmennene fikk allerede i går gratulasjoner fra Outlaws i Derbyshire i England. Nå går det fram av den offisielle hjemmesiden at den norske delen av Outlaws er blitt fullverdige medlemmer.

«Congradulations To the Norway Chapter on Receiving your Full Patch. Welcome to our Nation. We are Proud to call you AOA Brothers», står det på siden.

For en uke siden holdt den norske Outlaws-divisjonen fest for sine brødre. Politiet jobbet hardt som festbremser, og sørget for å anholde en mengde utenlandske Outlaws-medlemmer, som raskt ble fraktet ut av landet.

For Kripos var MC-festen meget interessant. De jobbet iherdig for å se om det dukket opp utenlandske Outlaws-ledere. Hvis det skjedde, tydet det på at Outlaws Norge var i ferd med å bli opptatt som fullverdige medlemmer av den beryktede MC-gjengen.

Ifølge NRK Dagsrevyen kom utnevnelsen helt overraskende på Kripos. Nå frykter politiet økt spenning i det kriminelle motorsykkelmiljøet.

-Outlaws i Norge er den eneste klubben i Skandinavia. De vil antakelig kunne opptre som en slags moderklubb for eventuelle nyetableringer i Norge og de andre skandinaviske land, sier leder av etterretningsavdelingen hos Kripos, Petter Dyhre, til NRK.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media