Over 100 land ber for Susanne

Ble slept under en bil i fire kilometer etter påkjørsel.

HAR GJENNOMGÅTT FLERE OPERASJONER: Susanne Auke fikk store skader over hele kroppen og har vært gjennom flere hudtransplantasjoner. Tilstanden til 13-åringen beskrives som stabil. Foto: PRIVAT
HAR GJENNOMGÅTT FLERE OPERASJONER: Susanne Auke fikk store skader over hele kroppen og har vært gjennom flere hudtransplantasjoner. Tilstanden til 13-åringen beskrives som stabil. Foto: PRIVAT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

Susanne Auke (13) som for to uker siden ble slept under en bil i fire kilometer etter en påkjørsel, blir bedt for i over 100 land i menigheten hun og familien tilhører.

Familien, som er Smiths Venner, opprettet like etter ulykken i Slemmestad 18. juni en bønneblogg for Susanne.

Til nå har mennesker fra over 100 land vært inne på bloggen for å vise sympati og gi sin støtte til tenåringen og hennes familie, skriver Vårt Land.

Forstander Harald Kronstad i Den Kristelige Menighet (bedre kjent som Smiths Venner) i Drammen, sier til avisen at bloggen ble opprettet for å mane til bønn og for å skåne familien.

Søndag skrev Susannes far, Steinar Auke, at dagen hadde gått med til å besøke Susanne flere ganger.

- Hun beveget hodet og klemte hendene våre når vi snakket til henne. Det var veldig oppmuntrende for Lydia og meg og alle som gleder seg med oss, skriver han.

Auke forteller også at en ny operasjon er planlagt i slutten av uka, og at «det som er gjort så langt ser relativt bra ut».

Susanne ligger til behandling ved brannskadeavdelingen ved Haukeland universitetssjukehus. Tilstanden er stabil, men behandlingen av brannskadene vil måtte fortsette i lang tid fremover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer