Over 100 ungdommer samlet til masseslagsmål i Oslo

20-30 ungdommer sloss på Oslo S lørdag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Har tips eller bilde? Send til 2400@dagbladet.no eller ring 2400 0000

(Dagbladet): Over 100 ungdommer samlet seg rundt et masseslagsmål på Oslo S lørdag kveld. Rundt klokka 21 rykket politiet til sentralstasjonen.

- Da vi ankom, løp de alle retninger. Vi har ikke oversikt, men vi har kontroll på noen av dem som er svært aggressive. Det var omtrent 100 personer til stede, og rundt 20-30 som sloss, sier Vidar Pedersen, operasjonsleder i Oslo politidistrikt til Dagbladet, og sier at det skal ha blitt brukt belter i slagsmålet.

Det er foreløpig ikke meldt om skadde i masseslagsmålet, som skal ha foregått ved spor ni og ti.

De ungdommene politiet har fått identiteten til så langt, er mellom 14 og 17 år.

Pedersen sier til Dagbladet rundt 40 minutter etter at de rykket ut at ungdommene er lite snakkesalige.

- Vi jobber forsatt på stedet for å få oversikt. Ungdommene er ikke veldig snakkesalige. Vi har tidligere i kveld vært borti enkelte av disse i forbindelse med mindre forhold, sier Pedersen.

Operasjonslederen sier at barnevernet er koplet inn i saken. Det er også enheter fra forebyggende tjeneste for å komme i dialog med ungdommene.

Det er ennå ikke bestemt hva slags reaksjon ungdommene kan måtte forvente seg. Så langt er det ikke vurdert at noen skal settes i arresten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer