Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Over 15 000 delte etterlysningen. Nå har Pablo kommet hjem igjen

- Vi takker alle.

FUNNET: Narkotikahunden Pablo forsvant fra en låst hundegård natt til tirsdag. Nå har han dukket opp igjen. Foto: Flyvåpenet
FUNNET: Narkotikahunden Pablo forsvant fra en låst hundegård natt til tirsdag. Nå har han dukket opp igjen. Foto: Flyvåpenet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I dag vanker det nok en ekstra godbit på den danske narkotikahunden Pablo. Han har nemlig kommet til rette igjen, etter at han natt til tirsdag ble stjålet fra sin hundegård i Aarhus i Danmark.

Det opplyser det danske flyvåpenet på sin Facebook-side.

Pablo, som er av rasen malinois, er fire år, og arbeidet til daglig sammen med sin eier på flyvåpenets hundetreningssenter i Karup.

Etter at det kom fram at han hadde forsvunnet, delte mer enn 15 000 personer etterlysningen. Eieren Michael Johansen utlyste også en dusør på 10 000 kroner for å få sin firbeinte kollega hjem.

- I tillegg til å være en tjenestehund, er han også en familiehund. Jeg vil bare få min hund tilbake, sa han til danske TV2 i går.

Udover at være tjenestehund, er han lige så meget en almindelig familiehund,

Til slutt skulle det vise seg å gi resultater. Natt til onsdag informerte de om at Pablo var funnet i god behold.

Flyvåpenet skriver:

«I samarbeid med Østjyllands politi er Pablo nå returnert til familien sin. Vi takker alle som har delt vår etterlysning»

Det er foreløpig ikke kjent hvor Pablo har oppholdt seg, men Johansen avviser at han kan ha stukket av på egenhånd.