Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Over 20 mistet livet etter at turistbuss falt 15 meter i Tyrkia

ULYKKE: Tyrkiske redningsmannskaper på stedet der en buss falt ned en 15 meter lang skråning lørdag. Foto: AP / NTB Scanpix 
ULYKKE: Tyrkiske redningsmannskaper på stedet der en buss falt ned en 15 meter lang skråning lørdag. Foto: AP / NTB Scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Minst 24 personer har mistet livet i en ulykke med en turistbuss i Tyrkia, opplyser tyrkiske myndigheter.

Alle passasjerene oppgis å ha vært tyrkiske. Ulykken skjedde lørdag i nærheten av feriestedet Marmaris ved middelhavskysten.

Bussen skal ha kjørt utfor en bratt skråning i en sving etter å ha pløyd gjennom autovernet. Bussen falt 15 meter ned på en annen vei der den traff en bil. 21 av de omkomne befant seg om bord i bussen, mens de 3 andre omkomne satt i bilen som bussen traff.

Blant ofrene skal det være flere kvinner og barn. Elleve personer er alvorlig skadd, opplyser guvernør Amir Cicek i Mugla-provinsen.

Det er foreløpig ikke klart hva som forårsaket ulykken. Guvernør Cicek sier imidlertid at bussens bremser kan ha sviktet. Han opplyser videre at ulykken etterforskes.

(NTB)