Over 2500 personer har sagt de vil møte opp på Villemos fakkeltog mot mobbing i kveld

Villemo: - Jeg tror ikke jeg forstår hvor stort det er.

MOT MOBBING:  I mai postet Villemo et brev til sine mobbere på Facebook-veggen sin. 14 år gammel ga hun mobbeofre et ansikt og tok til orde mot sine egne mobbere. Foto: Anita Arntzen
MOT MOBBING: I mai postet Villemo et brev til sine mobbere på Facebook-veggen sin. 14 år gammel ga hun mobbeofre et ansikt og tok til orde mot sine egne mobbere. Foto: Anita Arntzen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Over 2500 personer har meldt sin ankomst på dagens «Fakkeltog mot mobbing»-arrangement som begynner på Jernbanetorget i dag klokka 16.00

Det er Villemo Hatland (14) som er initiativtaker bak arrangementet. Hun ble mobbet, hadde bare ei venninne og opplevde at ingen snakket til henne på skolen.

Hun bestemte seg for å dele, i samråd med foreldrene sine, en melding på Facebook hvor hun fortalte om mobbingen og hvordan hun hadde det. Dette forandret alt, og Villemo lever i dag en mobbefri hverdag. Men Villemo vil fortsette å fokusere på temaet mobbing, og dermed dagens fakkelmarkering.

- Enormt Dagen i dag har vært hektisk for mor og datter Hatland.

- Vi flyr litt hit og dit i dag, men det er bare positivt og fint og vi ser fram til i kveld. Og den responsen vi har fått er helt vanvittig og over alle forventninger, sier moren til Villemo, Elisabeth Hatland, til Dagbladet.

At over 2500 har meldt sin ankomst i dag, hadde de aldri sett for seg.

- Det er helt enormt. Villemo sa til meg i sta «jeg tror ikke jeg forstår hvor stort det er», og det illustrerer det hele godt, sier mor Hatland til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer