Kaotisk 17. mai på Aker Brygge:

Over 30 i slagsmål, og familie ble overfalt

Politiet i Oslo måtte rykke ut to ganger til Aker Brygge på 17. mai. Øyenvitne beskriver det som dramatisk og skremmende.

KAOTISK: 17. mai bød på fint vær og masse folk i gatene. Men utover ettermiddagen utartet det seg voldshendelser på Aker Brygge. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
KAOTISK: 17. mai bød på fint vær og masse folk i gatene. Men utover ettermiddagen utartet det seg voldshendelser på Aker Brygge. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • TIPS OSS: Har du bilder/video eller opplysninger om saken? Ta kontakt med oss på 2400@db.no, tlf. 24 00 00 00 eller SMS/MMS 2400.

I Oslo fikk politiet oppleve skyggesidene ved folkefesten på 17. mai. Da barnetoget hadde gått, og isen var spist, oppsto det kaotiske tilstander på Aker Brygge. Først ble en familie overfalt av tre berusede menn, så brøyt det ut masseslagsmål på en restaurant.

Klokka 19.41 fikk politiet i Oslo melding fra en gjest på restauranten TGI Friday's på Aker Brygge om at det hadde brutt ut slåsskamp inne på restauranten. Flere titalls personer var involvert, og politiet rykket raskt ut med store ressurser til stedet.

- Ei gruppe mennesker hadde selskap inne i restauranten. Plutselig stormet enda ei gruppe inn i lokalet, og så brøt slåsskampen ut. Nøyaktig hva som var årsaken, har vi ikke fått klarhet i. Men det virker som det er en konflikt som har gått over tid, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen til Dagbladet.

Over 30 involverte

Han forteller videre at det til slutt var et stort antall personer som barket sammen inne på restauranten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer