Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Over 700 bilister tatt ut i promillekontroll: - Flott at vi får slike resultater

386 kontrollert i Rogaland - alle blåste grønt. 

NESTEN INGEN TATT: Søndag er 703 bilister blitt tatt ut i promillekontroll.  Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
NESTEN INGEN TATT: Søndag er 703 bilister blitt tatt ut i promillekontroll.  Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Søndag formiddag melder både Rogaland politidistrikt, Sør-Øst politidistrikt, Akser og Bærum politidistrik og Møre og Romsdal politidistrikt at det er foretatt promillekontroll.

I Rogaland ble 386 førere kontrollert - og alle blåste grønt.

Det samme gjelder Sør-Øst politidistrikt, hvor 282 bilister ble kontrollert.

- Dette er et meget bra resultat sett fra politiets side, det er flott at vi får slike resultater og at folk bruker hode, sier Knut Larsen operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, til Drammens Tidende.

I Asker og Bærum er 16 personer kontrollert. Heller ikke der ble noen tatt.

I Troms er 20 bilister kontrollert - ingen av dem med promille.

Én mann ble i Molde tatt med til blodprøve, de resterende 18 som ble kontrollert, blåste alle grønt. Mannen fikk ikke beslaglagt førerkort, men får sannsynligvis et forelegg.

Dermed kunne 722 sjåfører kjøre videre, av total 723 kontrollerte.

Like bra gikk det ikke for en 40 år gammel mann som ble stoppet av en UP-patrulje på E6 på vei mot Oslo lørdag kveld.

Han ble målt til 160 km/t i 80-sone. I tillegg hadde han promille. Førerkortet ble beslaglagt og politiet har opprettet sak.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling