Over 80 personer satt inn i søk etter Else (84) i natt

Savnet fra Stabekk siden fredag ettermiddag. Politiet ber om tips.

SAVNET: Else Marian Johnsen forsvant fra Stabekktunet bo- og behandlingssenter fredag ettermiddag. Politiet ber nå alle som kan ha tips om kvinnen om å melde ifra. Foto: Privat
SAVNET: Else Marian Johnsen forsvant fra Stabekktunet bo- og behandlingssenter fredag ettermiddag. Politiet ber nå alle som kan ha tips om kvinnen om å melde ifra. Foto: PrivatVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En storstilt leiteaksjon er iverksatt i Stabekk etter at 84 år gamle Else Marian Johnsen forsvant fra Stabekktunet bo- og behandlingssenter fredag ettermiddag.

I natt var på det meste 83 personer med i søket etter den eldre kvinnen. Hennes familie går nå ut med navn og bilde av henne i håp om at noen som vet hvor hun befinner seg, melder ifra til politiet.

Operasjonsleder Jørgen Jacobsen ved Asker og Bærum politidistrikt forteller at det er foretatt søk etter kvinnen helt siden fredag ettermiddag klokka 19.00.

- Vi vet at hun ble sett i live fredag klokka 16.00, på behandlingssenteret, men etter det er det vanskelig å gjøre rede for henne, sier han til Dagbladet.

- Dårlig flyvær Ifølge operasjonslederen fortsetter søket etter kvinnen for fullt nå  i morgentimene og utover formiddagen.

- Både Røde Kors og sivilforsvaret er involvert i arbeidet, i tillegg til andre frivillige og politiet, sier han.

Det er blitt benyttet både politihelikopter og redningshelikopter i søket av kvinnen, men ifølge Joacobsen er flyværet i området dårlig. Utover dagen i dag vil derfor også redningshunder settes inn i søket, opplyser han.

- Vi trenger all bistand vi kan få i forbindelse med å få inn tips etter den savnede 84-årige kvinnen, sier kommunikasjonsrådgiver Torill Frogner i Asker og Bærum politidistrikt.

- Gir ikke opp Else Marian Johnsen er ifølge politiet cirka 160 centimeter høy, er tynn og har grått eller hvitt halvlangt hår. Da hun forsvant på fredag var hun iført lyseblå skjorte eller bluse og rutete bukser.

- Hun er gammel, dårlig til beins og er lite talefør, sier Jacobsen.

Politiet ønsker tips på telefon 67 57 60 00, eller 02800 dersom noen har sett kvinnen siden fredag 6. juli klokka 16.30.   

Ifølge operasjonsleder Jacobsen er det foreløpig kommet inn svært få tips om den forsvunnede kvinnen.

- Vi har bare fått inn noen vage tips fra andre distrikter, som vi setter liten lit til, sier han.

- Men vi gir ikke opp før det ikke er håp lenger. Dersom noen ser henne skal de ringe 02800, og passe på henne til politiet kommer, legger han til.