Over 80 personer satt inn i søk etter Else (84) i natt

Savnet fra Stabekk siden fredag ettermiddag. Politiet ber om tips.

SAVNET: Else Marian Johnsen forsvant fra Stabekktunet bo- og behandlingssenter fredag ettermiddag. Politiet ber nå alle som kan ha tips om kvinnen om å melde ifra. Foto: Privat
SAVNET: Else Marian Johnsen forsvant fra Stabekktunet bo- og behandlingssenter fredag ettermiddag. Politiet ber nå alle som kan ha tips om kvinnen om å melde ifra. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En storstilt leiteaksjon er iverksatt i Stabekk etter at 84 år gamle Else Marian Johnsen forsvant fra Stabekktunet bo- og behandlingssenter fredag ettermiddag.

I natt var på det meste 83 personer med i søket etter den eldre kvinnen. Hennes familie går nå ut med navn og bilde av henne i håp om at noen som vet hvor hun befinner seg, melder ifra til politiet.

Operasjonsleder Jørgen Jacobsen ved Asker og Bærum politidistrikt forteller at det er foretatt søk etter kvinnen helt siden fredag ettermiddag klokka 19.00.

- Vi vet at hun ble sett i live fredag klokka 16.00, på behandlingssenteret, men etter det er det vanskelig å gjøre rede for henne, sier han til Dagbladet.

- Dårlig flyvær Ifølge operasjonslederen fortsetter søket etter kvinnen for fullt nå  i morgentimene og utover formiddagen.

- Både Røde Kors og sivilforsvaret er involvert i arbeidet, i tillegg til andre frivillige og politiet, sier han.

Det er blitt benyttet både politihelikopter og redningshelikopter i søket av kvinnen, men ifølge Joacobsen er flyværet i området dårlig. Utover dagen i dag vil derfor også redningshunder settes inn i søket, opplyser han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer