Over tusen personer lette etter Lisa (17). Nå tror politiet at de har funnet henne død

To personer er pågrepet og mistenkt for drap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Søndag kveld gikk alarmen i Kinnekulle i Sverige. Ei 17 år gammel jente hadde ikke kommet hjem etter at hun var ferdig på jobben på en kafé utenfor Lidköping.

Kom ikke hjem Det var jentas foreldre som meldte dattera savnet i 22-tida søndag kveld etter at hun sendte melding om at hun var på vei hjem i 18.30-tida.

Politiet fattet raskt mistanke om at jenta var utsatt for noe kriminelt.

Etter at hun ble meldt savnet, ble scooteren hennes funnet utenfor kafeen, med nøkkelen fortsatt i tenningen, men 17-åringen var borte

Mistenkelig hendelse På mandag begynte politiet å granske nærområdet, ifølge TT. På en låve fant de en hanske som tilhørte 17-åringen.

Ved 14-tida ble forsvinningen kategorisert som en «mistenkelig hendelse».

Tirsdag fant politiet en ødelagt mobil og et telefondeksel liggende spredt på et jorde bare noen få hundre meter fra kafeen der Lisa var på jobb.

Samme dag valgte politiet i samråd med de pårørende å etterlyse jenta med navn og bilde.

Onsdag kveld i 20-tida gjorde politiet nye funn, som jentas foreldre har bekreftet at tilhører datteren.

Storstilt leteaksjon Blant tingene som har blitt funnet er en kvittering fra en matbutikk, en klokkereim og et skoavtrykk ved en kirke. Alle tingene er bekreftet tilhørende 17-åringen.

Flere av Lisas eiendeler ble onsdag sendt til DNA-analyse. Samtidig pågikk det en storstilt leteaksjon.

Torsdag fortsatte søket etter den savnede jenta, og et område på 10 kvadratkilometer ble sperret av og utgjorde hovedområdet i søket.

Totalt har over 1000 personer deltatt i letingen.

Fredag kveld kom beskjeden om at tre personer, to menn og en kvinne, var pågrepet i saken. Politiet tok seg i 19.45-tida inn i et hus tilhørende en gård der politiet hadde gjennomsøkt en stall, og pågrep de tre gjestearbeiderne.

Har funnet død kropp Noen timer seinere kom meldingen ingen ønsket.

Et lik var funnet i leteområdet.

På en pressekonferanse seint fredag kveld bekreftet politiet at det med all sannsynlighet er den savnede Lisa Holm som er funnet.