Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Overfallsvoldtekt ved Lerkendal i Trondheim

To kvinner kontaktet trondheimspolitiet i natt og fortalte at de er blitt voldtatt.

VOLDTEKTSALARM: Politiet i Trondheim ble kontaktet av to kvinner i natt etter angivelige voldtekter. Den ene kvinnen sier hun ble voldtatt på et utested i byen, den andre skal ha blitt utsatt for en overfallsvoldtekt i nærheten av Lerkendal. Foto: Henrik Sundgård
VOLDTEKTSALARM: Politiet i Trondheim ble kontaktet av to kvinner i natt etter angivelige voldtekter. Den ene kvinnen sier hun ble voldtatt på et utested i byen, den andre skal ha blitt utsatt for en overfallsvoldtekt i nærheten av Lerkendal. Foto: Henrik Sundgård Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har pågrepet en mistenkt og jakter på den andre gjerningsmannen.

Ifølge NRK ble den første voldtekten meldt inn til politiet ved totida. Kvinnen fortalte at hun var blitt voldtatt på et utested i Dronningensgate i byen. Politiet har pågrepet en person som er mistenkt for å ha stått bak denne voldtekten.

Den andre voldtekten ble meldt inn ved firetida. Ifølge TV 2 skal denne ha skjedd utendørs ved Lerkendal.

Det skal være snakk om en overfallsvoldtekt.

- Overfallsvoldtekten har skjedd i nærheten av Lerkendal. Ingen er pågrepet og vi foretar åstedsundersøkelser. Det vil bli tatt avhør av fornærmede, sier operasjonsleder Ebbe Kimo i Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Kimo opplyser at begge nattens voldtektssaker nå er «over i et etterforskningsspor».

Begge kvinnene er sendt til voldtektsmottaket, og kriminalteknikere er på begge åstedene for å sikre spor.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media