Komikeren Kristian Valen:

- Overfalt av terrorsiktet

Ifølge Kristian Valen slo terrorsiktede Zaniar Matapour ham ned bakfra og sparket han flere ganger i hodet for seks år siden. - Til tross for vitner og videobevis ble det grove overfallet bare henlagt av Oslo-politiet, forteller komikeren.

REAGERER: Komiker Kristian Valen forteller nå om den dramatiske hendelsen for seks år. - Mitt håp er at politiets rutiner i framtida kan bedres. Slik at katastrofale hendelser – som Zaniar Matapours terrorangrep – kanskje kan unngås. I mitt hode, kunne, og burde det vært stoppet. Foto: Gunnar Hultgreen / Dagbladet
REAGERER: Komiker Kristian Valen forteller nå om den dramatiske hendelsen for seks år. - Mitt håp er at politiets rutiner i framtida kan bedres. Slik at katastrofale hendelser – som Zaniar Matapours terrorangrep – kanskje kan unngås. I mitt hode, kunne, og burde det vært stoppet. Foto: Gunnar Hultgreen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer