Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Overfalt og ranet av innbruddstyver

Han overrasket tre innbruddstyver, men de slo ham ned og stakk av med tusenvis av kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Da en av de ansatte i Dennis Grill kom på jobb like før ni i morges møtte han tre menn inne i lokalene. Da var de i ferd med å åpne safen. De tre reagerte med å angripe 33-åringen, slå etter ham med et brekkjern og ødelegge jakka hans.

- Jeg ble slått i gulvet, men kom meg opp løp etter dem da de forsvant ut, sier 33-åringen til Dagbladet.no.

Politiet opplyser til Dagbladet.no at den ansatte ringte politiets nødnummer mens han jaget de tre mennene midt i Oslo sentrum. Hamburgerrestauranten ligger nederst i Karl Johans gate og ranerne løp mot NAF-huset like ved før de forsvant.

Tredje innbrudd i år

Kriminalteknikere arbeidet i formiddag med å sikre spor inne i lokalene. To kasseapparat var kastet i gulvet og knust. 3000-4000 kroner i vekslepenger er borte.

- Dette er det tredje innbruddet vi har hatt i år, men det er første gang vi har overrasket tjuvene, sier en ansatt i butikken.

33-åringen som overrasket de tre umaskerte ranerne kom fra det uten fysiske skader. Forretningen tar sikte på å åpne senere i dag.

LETER ETTER SPOR:</B> To kriminalteknikere saumfarte lokalet der tjuvene var. Her ser de etter mulig fingeravtrykk på kassa i butikken.
SENTRALT:</B> Dennis Grill ligger i Dronningensgate i Oslo. Ranerne stakk av mot NAF-huset med den ansatte i hælene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media