Nordmann (29) pågrepet for knivstikking av tysk skuespiller (28):

Overført til psykiatrisk sykehus

- Han pleide ofte å ta kontakt, og hun sier hun var redd redd ham.

UTDANNET I NORGE: Ane Kulbatzki fotografert i Wien i 2014 i forbindelse med fullføring av teaterutdannelsen på Max Reinhardt Seminar.  Foto: Andrew Rinkhy, ASAblanca.com.

UTDANNET I NORGE: Ane Kulbatzki fotografert i Wien i 2014 i forbindelse med fullføring av teaterutdannelsen på Max Reinhardt Seminar. Foto: Andrew Rinkhy, ASAblanca.com.
Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): En norsk 29 år gammel mann er overført til et psykiatrisk sykehus etter at han tirsdag ble pågrepet og siktet for å ha knivstukket den delvis norskutdannede skuespilleren Anne Kulbatzki (28) foran hovedinngangen til Deutsches Theater i Berlin.

Overføringen er et utfall av gårsdagens fengslingsmøte, opplyser tysk politi overfor Dagbladet.

- Var redd ham

Skuespilleren Anne Kulbatzki ble skrevet ut fra sykehus i går. Hun skal ha forklart politiet at den siktede mannen i lengre tid har forfulgt henne, får Dagbladet opplyst.

- Han pleide ofte å ta kontakt, og hun beskriver det som en form for forfølgelse. Hun har også sagt at hun var redd ham, sier en talsperson fra politiet.

- Var dette noe Kulbatzki hadde anmeldt til politiet?

- Nei, politiet visste ingenting. Hun forteller at hun reiste mye både innenlands og utenlands, og derfor ofte skiftet adresse.

Ble kjent i Norge

Angrepet skjedde like før klokka 22.00 tirsdag kveld. Teateret hadde vært fullsatt, og publikummere var på vei ut fra forestillingen da den 29 år gamle, nå siktede nordmannen skal ha angrepet Kulbatzki.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer