Rettssakene mot Donald Trump:

Overgir seg

Donald Trumps tidligere advokat Rudy Giuliani sier at han vil overgi seg til myndighetene i Georgia onsdag, skriver NBC News.

TILTALT: Donald Trumps tidligere advokat, Rudy Giuliani, er også tiltalt i en av sakene mot ekspresidenten. Foto: AP Photo/Seth Wenig/NTB
TILTALT: Donald Trumps tidligere advokat, Rudy Giuliani, er også tiltalt i en av sakene mot ekspresidenten. Foto: AP Photo/Seth Wenig/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Guiliania er sammen med Trump og 17 andre tiltalt for forsøk på å påvirke valgresultatet i Georgia etter at Joe Biden vant presidentvalget i 2020.

- Jeg skal til Fulton County for å overholde loven, noe jeg alltid gjør. Jeg vet ikke om jeg skal ta stilling til skyldspørsmål i dag, men hvis jeg gjør det, erklærer jeg meg ikke skyldig, sier han til reportere onsdag ettermiddag norsk tid.

Også Trump bekreftet i dag at han skal melde seg for politiet torsdag, dagen før fristen utløper. Han sier han gjør det med stolthet.

Han har imidlertid kommet til enighet om en kausjonssum, så i realiteten skal han bare melde seg for politiet i Fulton County og bli registrert, skrev han på Truth Social.

- Ingen har kjempet for valgintegritet som president Donald J. Trump. For å gjøre det, skal jeg med stolthet bli pågrepet i morgen ettermiddag i Georgia. Gud velsigne USA, skrev Trump.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer