Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Overgrepsdømt SFO-ansatt tiltalt for flere overgrep

En 28 år gammel mann som allerede er dømt til fengsel for seksuallovbrudd mot tre jenter, er i en ny sak tiltalt for overgrep mot ytterligere to barn.

FORSVARER: Forsvarsadvokat Gunhild Lærum representerer en tidligere SFO-ansatt som allerede er dømt for flere overgrep mot barn, og som onsdag må møte i Follo tingrett tiltalt for flere forhold. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
FORSVARER: Forsvarsadvokat Gunhild Lærum representerer en tidligere SFO-ansatt som allerede er dømt for flere overgrep mot barn, og som onsdag må møte i Follo tingrett tiltalt for flere forhold. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen er tiltalt for å ha begått seksuelle overgrep mot to jenter som var elleve og 14 år da overgrepene skjedde i henholdsvis 2012 og 2010. Med den eldste skal mannen ha gjennomført samleie, mens elleveåringen skal ha blitt utsatt for seksuelle handlinger.

Den yngste var elev ved barneskolen der mannen jobbet som SFO-assistent og lærerassistent, skriver Østlandets Blad.

Forholdene i den nye tiltalen skjedde før dem 28-åringen allerede er dømt for.

Rettssaken mot mannen starter i Follo tingrett onsdag. Det er satt av to dager til rettssaken. Ifølge 28-åringens forsvarer, advokat Gunhild Lærum, erkjenner mannen delvis straffskyld etter tiltalen.

For to år siden ble mannen i Borgarting lagmannsrett dømt til fire år og tre måneders fengsel for seksuell omgang med ei jente på 13 år og seksuelle handlinger mot to andre jenter.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!