Var ansatt i FBI:

Overgrepsetterforsker etterforskes for overgrep

David Harris blottet seg foran tenåringsjenter da han var på familieferie. Da politiet sjekket PC-en hans, ble hans dobbeltlivet avslørt.

TATT: Den tidligere FBI-agenten David Harris på politiets arrestasjonsfoto. Foto: Politiet
TATT: Den tidligere FBI-agenten David Harris på politiets arrestasjonsfoto. Foto: Politiet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet i Franklin County utstedte torsdag forrige uke en tredje arrestordre på den 51 år gamle Louisiana-mannen.

Harris, som jobbet i FBI i New Orleans og etterforsket overgrep mot barn, er ifølge USA Today siktet for overgrep etter å ha blottet seg foran mindreårige og for voldtektsforsøk i delstatene Florida, Louisiana og Texas.

I februar skal han ha kledd av seg foran ei 14 år gammel jente.

Harris ble arrestert i Louisiana 24. juni, og hadde da to arrestordre på seg for blant annet upassende oppførsel overfor mindreårige og for å ha forsøkt å true et vitne til å holde munn.

Da etterforskningen av Harris startet, mistet han FBI-jobben.

Talsperson for FBIs New Orleans-kontor, Lori Grice, sier til lokalkanalen WAFB at de er kjent med anklagene mot Harris og at de samarbeider med påtalemyndighetene.

POLITIJAKT: Tre innbruddstyver prøvde å rømme fra politiet og forsøkte å gjemme seg i tretoppene. Video: NPAS via KAMERA ONE Vis mer

Avslørt etter blotting på familietur

I en pressemelding skriver politiet at Harris sommeren 2019 blottet seg for to jenter på 13 og 14 år på St. George Island da han var på ferie sammen med familie og venner.

Harris skal ha kledd av seg ved et svømmebasseng og deretter svømt naken foran jentene.

Da han ble konfrontert med blottingen, skal han ha skyldt på at han var full.

Harris ble anmeldt, og på PC-en hans fant etterforskerne urovekkende samtaler.

Oppga seksuell preferanse

- Dokumenter som ble beslaglagt på Harris' statlige elektroniske enheter inneholdt samtaler hvor Harris oppga sin seksuelle preferanse til mindreårige jenter og innrømmet blotting, opplyser politiet i Franklin County overfor USA Today.

Han har ifølge lokalavisa The Times utestående arrestordre fra både East Baton Rouge og Orleans Parish i Louisiana, samt Tyler i Texas, og etterforskes for overgrep mot mindreårige som skal ha pågått helt siden 2016.

Fare for offentligheten

Harris sitter nå fengslet i Ascension Parish i Louisiana uten mulighet for prøveløslatelse, da en dommer mener at han er en fare for offentligheten.

The Advocate skriver at Harris erklærte seg uskyldig da han i midten av august møtte i retten.

Neste rettsmøte er berammet 19. oktober.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer