Overgrepssak i Tromsø vokser til over 60 barn

Også barn fra andre landsdeler på nakenbilder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ytterligere fire-fem barn knyttes til en overgrepssak i Tromsø der en mann er siktet for å ha utvekslet nakenbilder og videoer med barn.

Til sammen omfatter saken over 60 barn fra 12 til 15 år.

Mannen skal ha lurt barna via en falsk profil på internett der han utga seg for å være ei jente på 15 år. Mannen er også siktet for seksuell omgang med barn under 16 år.

- Vi har funnet fire-fem barn til i gjennomgangen av det beslaglagte materialet. Barn som har sendt bilder eller filmer til siktede, opplyser politiadvokat Elin Nordgård Strand i Troms politidistrikt til Nordlys.

Også fra Østlandet

Barna det dreier seg om, bor utenfor Tromsø, noen på Østlandet. Politiet er ikke ferdig med gjennomgangen av materialet ennå, og antall fornærmede kan øke ytterligere.

Politiet kommer til å be om forlenget varetekt for mannen neste uke, ifølge politiadvokaten.

Politiet i Troms har etterforsket den omfattende overgrepssaken siden mars i år. Mannen har ifølge avisa erkjent straffskyld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer