Overgrepssiktelse mot sørlandsmann utvidet

Siktelsen mot en mann i 20-årene fra Sørlandet er utvidet og omfatter nå overgrep mot åtte barn, inkludert voldtekt av ett av dem. Fra før er mannen siktet for overgrep mot to gutter under 14 år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kristiansand (NTB): Mannen har sittet i varetekt siden 14. juli, og fredag fremstilles han for fornyet fengsling, melder NRK. Han ble pågrepet på Østlandet etter at politiet mottok en anmeldelse om overgrep mot to gutter.

- Siktelsen omfatter nå også voldtekt av ett av barna. Politiet har avhørt de tre fornærmede i saken der alle har forklart seg om seksuelle overgrep begått av siktede, forteller politiadvokat Stine Gjøsund i Agder politidistrikt. I tillegg til de tre barna som er avhørt, dekker siktelsen ytterligere fem navngitte barn.

- Vi er fortsatt tidlig i etterforskningen, og på grunn av faren for bevisforspillelse ønsker vi å holde siktede videre fengslet, sier politiadvokaten.

Mannen har erkjent overgrep mot de to første barna, men nekter for å ha voldtatt det tredje barnet, sier forsvarer Sveinung Søndervik Johnsen.

- De overgrepene han har erkjent, handler overhodet ikke om voldtekt. Han har gitt klar beskjed om hvilke overgrep han har begått, men nekter for at han har utsatt flere barn for overgrep slik politiet mener, forklarer advokaten. Han mener derfor siktede bør bli løslatt. (©NTB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer