Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Overgrepssiktet sier han ikke vet hvorfor han forgrep seg

Barnehageassistenten i nye avhør i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den overgrepssiktede barnehageassistenten i Bergen sier han ikke vet hvorfor han forgrep seg på den fire år gamle gutten. Den voldtektssiktede mannen, som er i begynnelsen av 30-årene, var i nye avhør onsdag. Han skal ha forklart politiet at han forsøkte å skille mellom jobben i barnehagen og overgrepsbildene han lastet ned på fritiden, ifølge VG.

Mannen er siktet for overgrep mot en fire år gammel gutt i en kommunal barnehage i Bergen. Overgrepet skal ha skjedd onsdag forrige uke, og han ble pågrepet to dager senere. Mandag denne uken ble mannen varetektsfengslet i fire uker, to av ukene underlagt full isolasjon.

Han har siden forklart seg om til sammen fem overgrep i to barnehager. Mannens forsvarer, Beate Hamre sier til Bergens Tidende onsdag, at han er sterkt preget og fortvilet over situasjonen som de fornærmede og deres foreldre er i.

Politiet i Bergen har i løpet av de siste dagene blitt kontaktet av flere foreldre som er bekymret for at han kan ha forgrepet seg på deres barn.

Den siktede mannen har jobbet i barnehager og skoler i hele sitt yrkesaktive liv.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!