Overgrepssiktet slapp ingen over dørstokken

Til tross for at den overgrepssiktede bodømannen (35) skal ha hatt et stort sosialt nettverk.

SJOKKERT: Venninnen til den overgrepssiktede 35-åringen fra Bodø synes det er vanskelig å innse at kameraten er siktet for grove seksuelle
overgrep mot unge gutter. Foto: Erlend Lånke Solbu (foto t.h: privat)
SJOKKERT: Venninnen til den overgrepssiktede 35-åringen fra Bodø synes det er vanskelig å innse at kameraten er siktet for grove seksuelle overgrep mot unge gutter. Foto: Erlend Lånke Solbu (foto t.h: privat) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| BODØ (Dagbladet): Venner som har kjent 35-åringen i nærmere 20 år, reagerer med sjokk og vantro når detaljene rundt forholdene han nå er siktet for, rulles opp.

Bodømannen blir av en jevnaldrende venninne, som har kjent ham siden tidlige ungdomsår, beskrevet som en empatisk, sjarmerende og omsorgsfull gutt. Det var imidlertid én ting som vennegjengen alltid hadde satt spørsmålstegn ved.

- Vi lurte jo litt på hvorfor vi aldri fikk være med inn til ham. Jeg vet ikke om én eneste person som noensinne har satt føttene sine over dørstokken hjemme hos ham, verken da han bodde hjemme hos foreldrene, eller for seg selv, sier kvinnen i midten av 30-årene.

- Sjarmerende vesen Hun ble kjent med den overgrepssiktede gjennom en kjæreste hun hadde for 17 år siden. Den gang hang de sammen som erteris, og siden har de vært venner.

- Han har et stort nettverk, og var på hils med halve Bodø, men jeg har inntrykk av at han var ganske innesluttet de siste par årene før han ble pågrepet. Slikt er vanskelig å få 100 prosent kjennskap til, man får jo egen familie og har ikke et slikt sterkt bånd som man hadde i ungdomsårene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer