Overkjørt av egen traktor

79-åringen ble alvorlig skadet da Gråtass løp løpsk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 79-åringen var ute og brøytet med sin gamle Gråtass-traktor da det meste gikk galt.

Da han skulle ut av traktoren, kom han i følge politiet borti en spake, og traktoren begynte å bevege seg på egenhånd. Først kjørte den over 79-åringen, og fortsatte ned en bakke, gjennom en hekk, før den kolliderte med mannens bil, få centimeter i fra husveggen.

Ulykken skjedde i Sandefjord like etter klokken åtte i kveld.

- Traktoren bykset fremover i det mannen hoppet ut. Han er nå fraktet til Sykehuset Vestfold i Tønsberg. Vi vet ikke om han er alvorlig skadet, men han var ved bevisshet hele tiden, sier operasjonsleder i Vestfold politidistrikt, Knut Henning Bjune.

Sykehuset opplyser til Dagbladet.no at 79-åringen har fått alvorlige skader i bryst og buk. Tilstanden hans er foreløpig uavklart, og like før midnatt ble han fraktet med luftambulanse til Ullevål sykehus.

Tross traktorens ubemannede ferd gjennom hekk og inn i 79-åringens privatbil, skal ikke de materielle skadene være store.

VILL FERD: Traktoren bykset fremover og kjørte ned den 79 år gamle eieren før den trillet ned en bakke, gjennom en hekk og til slutt krasjet inn i mannens bil. Foto: Pål Terje Støtvig
VILL FERD: Traktoren bykset fremover og kjørte ned den 79 år gamle eieren før den trillet ned en bakke, gjennom en hekk og til slutt krasjet inn i mannens bil. Foto: Pål Terje Støtvig Vis mer