Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Overkjørt og drept av tog

En mann ble i dag tidlig overkjørt av et godstog ved Haugenstua stasjon i Oslo. Togføreren hadde ingen mulighet til å stoppe, og får nå krisehjelp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hovedbanen har vært avstengt i begge retninger siden hendelsen like før klokka 05 i morges. Politiet er på stedet og sikrer spor.

- Så langt har vi ikke funnet noe som tyder på at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet, sier operasjonsleder Kjell Bjerklund ved Oslo politidistrikt.

Ifølge lokomotivføreren lå mannen i skinnegangen idet det 500 meter lange godstoget nærmet seg. Togets hastighet er ukjent, men lokføreren hadde ikke mulighet til å stanse i tide. Han vil bli tatt hånd om av NSBs kriseteam.

- Mannen døde trolig momentant i sammenstøtet, sier operativ uteleder Svein Arne Solberg til Dagbladet :på nettet.

Politiet vet ikke hvem den avdøde er. Flere personer skal ha vært i nærheten, men ingen av disse kom til skade.

Ulykken skjedde i Groruddalen like utenfor Oslo. Politiet vet ikke når jernbanesporet vil bli åpnet.

ULYKKE: Mannen ble trolig drept momentant.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling