Overlevde angrep fra rasende krokodille

Bare råflaks reddet australske Norman Stanley fra døden, da han i helga ble angrepet av en rasende krokodille. Det tre meter lange dyret kastet seg over 34-åringen mens han satt og fisket i det nordvestlige Australia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norman hadde nettopp fått napp, og var i ferd med å hale fisken opp i robåten da krokodillen skjøt opp fra dypet og sprang minst en meter over vannflaten. Den bet til rundt Normans skulder og forsøkte å dra ham ut i vannet.

Norman rakk imidlertid å kaste seg den andre veien, og krokodillen slapp taket. Det hele skjedde så lynkjapt, at de to kameratene som satt i båten sammen med Norman ikke merket noe før han lå i bunnen av båten og stønnet.

Da de oppdaget hva som var skjedd, fikk de sendt ham til sykehus, der legene kunne konstatere at han neppe får varige mén etter krokodilleangrepet. Han slipper fra det med skrekken og et dypt kjøttsår, blir det sagt.

Dramaet utspant seg i Kimberley-regionen i det nordvestlige Australia, der krokodillebestanden er økende etter at disse krypdyrene ble fredet. På denne tiden av året, rett før paringstiden setter inn, er krokodillene ofte svært aggressive.

(NTB)