Overlevde bilvelt

LONDON (Dagbladet): Monica Lewinsky hadde englevakt da hun natt til i går braste utfor motorveien ved Los Angeles i USA. Uoppmerksomhet var årsaken til ulykken, som skjedde da 26-åringen var på vei hjem fra Santa Barbara.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hun er svært heldig som overlevde. Dersom det hadde vært biler i motsatt kjørefelt ville hun ha pådratt seg langt alvorligere skader, sier talsmann Bob Inman ved motorveipolitiet i California til internasjonale nyhetsbyråer.

På taket i grøfta

President Bill Clintons eks-venninne var på vei fra Santa Barbara til Los Angeles da ulykken skjedde natt til i går lokal tid.

Motorveipolitiet opplyser at ulykken skjedde da Monica skulle ta opp noe fra håndveska som lå i passasjersetet. Da hun så en bil som var svært nær, forsøkte hun å rette opp bilen. I stedet mistet hun kontrollen over sin Ford Explorer og skar over i motsatt kjørefelt og ut av veien. Bilen gikk rundt og havnet i grøften.

- Hun pådro seg lettere skader, og var ved bevissthet da ambulansen kom. Hun ble brakt til sykehuset Community Memorial i Ventura for nærmere kontroll, sier Inman.

Seinere på dagen ble hun skrevet ut fra sykehuset.

Slengte seg unna

- Hun var noen få meter fra å kollidere med bilen min, og jeg måtte slenge bilen til side for å unngå et sammenstøt, forteller Will Wood.

Den pensjonerte politimannen stoppet bilen og løp mot ulykkesstedet for å se hvordan det var gått med kvinnen i bilen.

- Hun fortalte at hun het Monica, og vi brukte navnet hennes hele tida for å roe henne, fortsetter Wood.

Politiet opplyser at det ikke er mistanke om promillekjøring eller kjøring i dopet tilstand. Etterforskingen pågår fortsatt, men i går ettermiddag var det ikke klart hvor raskt Monica Lewinsky kjørte da ulykken skjedde.

<B>TIL SYKEHUS:</B> Monica Lewinsky fikk seg nok en støkk, men kom seg unna trafikkuhellet i California uten alvorlige skader.