Overlevde en uke innesperret i bilen

Robert ble fanget i sin egen bil. Det viste seg at det var lurt å ha rask slengede i bilen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bilen til Robert Ward sklei av veien og ble kastet rett inn i en bergsprekk. Der ble bilen og mannen sittende fastklemt i ei hel uke med minusgrader i Huntington, West Virgina.

Brakk hofta

Begge føttene til sjåføren ble frostskadd i prøvelsen. Robert brakk hofta i sammenstøtet, men overlevde ved å tenne opp papir, smelte snø til å drikke og spise opp rasket som lå og slang i bilen, nemlig pakker med fast food-dip og saus.

På søndag ble Robert funnet av vennen Terry Likens, sjef i brannvesenet der Ward jobber som frivillig medisinsk personell.

- Jeg tror ikke han ville ha klart seg gjennom natta, sier Likens til Ananova.

- Da vi fant han sa han til oss at han hadde gjort seg klar for å sove en siste gang. Han hadde nesten gitt opp.

Vintervær

32-åringen var omtrent tre kilometer fra hjemmet sitt da bilen sklei av veien 2. desember. Den braste mange meter ned en skråning og krasjet i et tre. I krasjet ble lyset og hornet ødelagt.

Et par dager etter opplevde området vinterens første, kraftige snøfall. Og temperaturene hold seg godt under null i mange dager. For å holde seg varm rev Robert av foret i taket på bilen og brukte det som et teppe.

Han tente opp avispapir og papir fra nødmanualen i bilen. Den eneste maten han fikk på en uke var det han fikk ut av en gammel peanøttsmør-boks og sausen fra hurtigmatkjeder.

Hørte stemmer

Likens og hans medhjelpere lette i skredet på søndag. Da hørte Ward stemmer og begynte å rope.

- Han spurte om vi kunne knipe han i armen, slik at han var sikker på at han ikke drømte, avslutter den glade redningsmannen.